La Seu d’Urgell celebra el 31è Mercat de les Oportunitats

El passat divendres, 8 de setembre, es va celebrar el Mercat de les oportunitats coincidint amb la diada festiva de Meritxell que celebra el Principat d'Andorra.

La Seu d’Urgell  va celebrar el passat divendres, 8 de setembre, el Mercat de les oportunitats coincidint amb la diada festiva de Meritxell que celebra el Principat d’Andorra, amb el final de la temporada primavera-estiu, la 31a edició del Mercat de les Oportunitats va tindre lloc tot el dia al carrer Major.

El Mercat de les Oportunitats va estar obert tot el dia, amb 25 parades dels diversos establiments comercials de la ciutat que oferien productes de qualitat a preu molt reduït. A més a més dels productes que es podien trobar en aquest mercat com roba, calçat, objectes de regal i accessoris de moda, també hi havien ofertes de la temporada de tardor, serveis terapèutics, així com un estand de begudes i de pica-pica.

Aquest mercat ha està organitzat per la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU), amb el suport de La Seu Comercial, i la col·laboració de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya.