top of page

CAFÈ DELS ESCOBERTS - L´INFÙS

«El nostre entorn és la nostra inspiració»

L’any 2001 a l’equip de producció de l’infús li va semblar oportú resoldre el seu neguit amb el mon de les infusions amb la creació d’un establiment fortament especialitzat en tes, herbes i qualsevol ingredient susceptible de ser infusionat, aquest va ser el Cafè dels Escoberts. Els colors, les formes, les olors... les textures del nostre paisatge, il·luminen les composicions elaborades amb ingredients provinents de cultiu ecològic certificat. I també els seus noms: la Muntanya, l’Estany, el Serrat, la Boscana, la Hivernal...

«Salut i sabor»

Els coneixements adquirits per mitjà dels estudis de naturopatia, sommelier de te i tea blending per part de la responsable de producció, juntament amb els anys d’experiència amb contacte directe amb el consumidor gràcies al format cafeteria del negoci regentat, han portat a l’equip de l’infús a igualar en importància els efectes medicinals de les plantes i les seves qualitats organolèptiques, donant com a resultat una sèrie d’infusions interessants no sol pel seu efecte en la salut del consumidor, sinó també per la seva composició aromàtica.

«A la recerca del maridatge ideal»

La intenció a l’hora de crear la fórmula de les nostres galetes, era la d’endolcir els tes i les infusions deixant-les fluir per l’interior d’un bocí de galeta retingut al paladar, i comparar les notes aromàtiques que desprèn cada petita peça de pastisseria, elaborada amb ingredients d’elevada qualitat i la mantega del Cadí, símbol Urgellenc per excel·lència, combinada amb la infusió preferida. Provocar una experiència sensorial agradable al voltant dels nostres productes.

659 671 470
logo escoberts.jpg
logo l'infús.jpg
  • Facebook
bottom of page