ESTUDI DE FOTOGRAFIA I COMUNICACIÓ CASTIGEA

A l'estudi de Fotografia Castigea podreu encomanar reportatges d'estudi o exteriors, de retrat, de boda, de bateig, de comunió, de producte, de moda, interiorisme, esdeveniments, assessorament fotogràfic, classes particulars de fotografia, workshops i tot el relacionat amb la fotografia. Ajustant-nos sempre al pressupost del client. 


A més a més, en la part de comunicació, també portem la gestió de xarxes socials, campanyes de publicitat Google Ads o Facebook Ads. Treballem amb Google i Facebook my Business. Som l'únic fotògraf reconegut per Google de la Seu d'Urgell. Tenim més de deu anys d'experiència en publicitat convencional, radiofònica i per televisió. Realitzem tota mena d'informes de reputació en línia, presencia on-line i estudi de competència. 

També oferim servei de creació de pàgines web, consultoria publicitaria, servei de vídeo amb els nostres col·laboradors i lloguer de l'estudi per tots aquells que vulguin fer una sessió amb un lloc còmode i amb tot l'equip de flaixos i fotogràfic al seu servei. A uns preus molt competitius.

Som un grup de gent jove, implicada i amb ganes de fer créixer el teu negoci. 
 

605 940 039
  • Facebook
  • Instagram
LOGO CASTIGEA.jpg
1.jpg