top of page

EL SAFAREIG

Al llarg de molts anys les dones han anat a fer la bugada als safareigs, allà compartien les històries mentre hi feien una feina molt dura que s’allargava tot el dia. Eren punts de trobada i de tertúlia. I en la seva memòria hem batejat aquesta bugaderia.
 

Afortunadament, l’aigua corrent va arribar a les nostres llars facilitant‐nos la vida, i més tard la rentadora domèstica, i amb ella s’hi van instal∙lar la pressa i la immediatesa. I ara la bugada és cosa de tots.
 

Sabem que el teu temps és or, El Safareig t’ofereix la possibilitat de rentar i assecar tú mateix tant la roba petita com peces grans, en un temps rècord i amb una qualitat superior.
 

Aprofita per connectar‐te a internet mentres rentes, llegir una revista, fer safareig.  Deixa la roba girant i ves al parc, a fer la compra, porta els nens a escola…En una hora tindràs la teva bugada llesta estalvian‐te temps i diners.

 

ON ENS POTS TROBAR

– Plaça Camp del Codina, 7
– Av. Joan Garriga i Massó, 26

 

La Seu d’Urgell 

 

TARIFES I SERVEIS

 

Adquireix la TARGETA SAFAREIG amb una primera quantitat de 20€ a la central de pagament i gaudeix del 10% de descompte en els teus rentats i assecats.
La targeta és recarregable en el nostre establiment i no caduca mai

 

PROMOCIONS:

 

Esteu al cas de les nostres xarxes socials amb les promos que anirem penjant.

608 602 306
logo.jpg
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page