top of page

FUSTERIA I DERIVATS MORALES

HORARI

De dilluns a divendres de 9:30 h a 13 h i de 17 h a 20:30 h

Fusteria i Derivats Morales és una empresa familiar amb una llarga tradició en el treball de la fusta.

Combinem l’experiència de més de 40 anys d’ofici, amb la joventut i la constant recerca de les noves tendències per oferir als clients els millors productes i serveis.
El nostre establiment, ofereix una extensa gama de productes i serveis relacionats amb la fusta, la decoració així com nombroses solucions al bricolatge.


Oferim una atenció personalitzada en treballs de fusteria, fabricació de mobles, instal·lació i venda de parquets, disseny, fabricació i instal·lació de cuines amb desenvolupament integral del projecte, dissenys integrals de decoració per a la llar, establiments comercials, oficines, etc…

Tots els nostres serveis giren al voltant de la fusta, material constructiu que per les seves propietats i incomptables avantatges comparatius, s’ha convertit en el material més antic utilitzat en la construcció i al mateix temps en el més innovador, reinventant al llarg de la història la seva utilització en molts àmbits.

A més del disseny i la fabricació i instal·lació en treballs de fusteria, trobareu assessorament, venda de productes relacionats, i una llarga llista d’aplicacions que us animem a descobrir.

Llarga experiència en el treball de la fusta


Fabricació i instal·lació de fusteria d’interior i d’exterior. Treballem la fusta amb els certificats PEFC i FSC, que garanteix materials obtinguts amb una gestió forestal eficient i viable, socialment beneficiosa i ambientalment responsable.


Productes amb tractaments de nova generació com la fusta termotractada o el sistema autoclau, fan que la fusteria d’exterior requereixi un manteniment mínim.

Mobles fets a mida


Escolliu la comoditat i la qualitat de la fabricació d’un moble a mida per a la vostra llar, la vostra oficina o el vostre establiment comercial. Personalitzeu-ne la distribució, completeu-lo amb accessoris, escolliu els acabats adequats a qualsevol decoració. ses com practicables.

Tot tipus de parquets.


Instal·lació i venda de parquets, tant d’exterior com d’interior, de tot tipus i de les principals marques.

Disseny i muntatge de cuines.


Exposeu-nos la vostra idea, us assessorem i dissenyem la vostra cuina.

Desenvolupem íntegrament el projecte.

Disposem d’una àmplia gamma de portes, accessoris i electrodomèstics.


Disposem dels complements ideals, a joc amb la vostra cuina amb un ampli ventall d’acabats.

Decorem els teus espais.


Disposem de materials amb la garantia de les millors marques


Revestim parets i sostres en panells de fustes nobles, aplacats de fusta, de diferents formats i colors.

Disposem d’una àmplia gamma de poms i tiradors, per a mobles, manetes per a portes, en materials de qualitat i garantia.

Consulteu-nos i ens adaptarem a tots els vostres projectes decoratius, i necessitats pràctiques.

Us ajudem en els vostres projectes de bricolatge i decoració.

Dugueu a terme els vostres propis projectes, materialitzem les vostres idees, fomentem la vostra creativitat, us proporcionarem les peces, els materials i tots els accessoris necessaris per al muntatge.

Tall a mida de taulers, llistons, motllures i molts altres complements. Disposem de maquinària per al tall, mecanitzat i cantejat, tot amb la màxima qualitat.

Tractaments per a la fusta, fungicides, regeneradors, ceres i productes restauradors de mobles, per al manteniment de la fusta exterior, productes naturals per a nodrir la fusta, us aconsellem el procediment més adequat a cada material.

Restauració, customització, regeneració de mobles, eines i objectes decoratius de fusta.


Tenim experiència en restauració de mobles. El procés de restauració inclou en cas de necessitat un tractament autoclau que certifica que la fusta està protegida contra els atacs de qualsevol fong o insecte xilòfag.

973 350 386
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page