top of page

FIRA CONSCIENCIA'T (01/05/2023)

Actualizado: 8 may 2023



Una nova edició de la tan esperada Fira Consciencia't dedicada a l'Esoterisme, Salut i Teràpies complementàries, esdevindrà el pròxim 6 i 7 de maig a la Sala Sant Domènec.


PARTICIPANTS :

HEURA PERRUQUERIA i ESTÈTICA

– CAPICÚA

JOSMON BY TÓ – URBAN ESPORTS

CEBTRE ESPORTIU ESQUITX

–AVALON MÀGIC – ROMERITO VERDE

– PEPI TRAFI- MARINA VISCIDO

CARNISSERIA CHARLIE - ARGEMIS

EMILIO FUNAYET - - LAURA CORONAS

- GLORIA LÓPEZ- NEUS JOANGRAN

RUTH COMELLAS - ELISA MUXELLA

GEOBIOSALUD –ESPAI BALRAJ – MIGUEL FERRER – ANNA RUIZ – CASA WIRACHOA

CENTRE AYURVEDA LOTTUS – PEPE ESCUDERO

FLORISTERIA BALBINA


PROGRAMACIÓ:








INOFORMACIÓ DELS EXPOSITORS:


GEO BIO SALUD Robert Rosner


Geobiología Energètica | prospección y mediciones CEM (Contaminación electromagnètica)

Productos para la armonización, para la desintoxicación.


También vamos a hacer una charla en relación: “Mediciones CEM + Geobiología Energética – Soluciones para la contaminación electromagnética en casa”

“Camps i ones electromagnètiques “


PERRUQUERIA ESTÉTICA HEURA


Aquest any participem amb tractaments, Holistics al estand.


La Laura Coronas ens farà una xerrada sobre “ L’aromateràpia i el seu ús domèstic “ LA FARMACIOLA A CASA , Diumenge a les 13 h.


RUTH COMELLAS (BAL RAJ KAUR)


"L'Unicorn de la Cerdanya" conte il·lustrat per fer ioga. Un relat ple de colors i de màgia, que treballa valors com el respecte i l'acceptació, mentre pares i nens gaudeixen tot fent ioga.

Al meu estand os ofereixo -contes de ioga ,teràpia amb gongs, “ Shakti dance “ ( el Ioga de la dansa )


Dissabte a les 20h. sessió gratuïda de Bany de Gong.


Un Bany de Gong consisteix en una sessió de 45 min. de relaxació, on la vibració dels gongs i d'altres instruments et porten a un estat de consciència Delta directament, un estat de somni profund, estat hipnòtic i meditatiu; on es pot crear la regeneració cel·lular i on tot és possible, sempre que et rendeixes a l'experiència.


Els beneficis d'un bany de Gong són innumerables, des d'un estat de relaxació profund, alliberant tensions, estrès i bloquejos al cos. Una estimulació de la circulació sanguínia, del sistema immunològic, millora l'insomni. Fins una millora de la recuperació de fractures. També ajuda a reparar els danys provocats per les drogues i/o addiccions...


Cal portar: esterilla, manta, coixí i aigua.


GEMMA TÓ / JOSMON BY TÓ


Moda sostenible de cotó i seda de bambú.

Roba interior, calcetes menstruals, tot 100% ecològic. Mitxons "Gallfer"

Cosmètica amb canabidiol, articles de tocador fets amb fibres naturals.


LISETTE BABLER I JOSEP OLIVES


Art de l' Energia és una manera directa d’aprendre a reconèixer el nostre ésser veritable en el present, aquí i ara.


És la nostra identitat primera, el nostre estat natural, pura consciencia, font de vida, salut i energia. Totes les negativitats i problemes de la persona hi troben solució, remei i transformació. La conscienciació es fa des de la consciencia mateixa.


En aquesta nova edició de la Fira 'Conscienciat, LISETTE BABLER I JOSEP OLIVES presentem el taller de TAICHIKUNG - CONNEXIÓ AMB L’ ENERGÍA INTERNA I EL XAKRA-COR.


Al nostre stand us oferim:

Meditaciò : conectar amb la teva calma interior; Sessions individuals de sanació holística. També una conferència sobre LA NOSTRA ACTITUD DAVANT LA MORT.


Molt contents i agraïts de poder compartir amb vosaltres salut i alegria.



PEPI TRAFÍ


Amant de la muntanya, creadora d’il·lusions i compromís amb la natura, coneixedora de les plantes guaridores i elaboració de remeis. Guia interpretadora i tècnica de Banys de bosc, Biomagnetisme ,Fototeràpia, teràpies Regressives, Medecina Ancestral Catalana i treball grupal de vincles amb la terra.


Taller: OS ENSENYARÈ A FER AIGUA FLORIDA , Com fer el vostre perfum, colonia, ambientador... per proteguir-vos... Tambè al estand os puc fer la vostra carta astral.


Encantada un any mes de trobar-nos de nou.



CAPICUA


A Capicua hi ha la més gran exposició i venda de productes esotèrics de la comarca, a més de conèixer-la tots com a botiga de loteria, ofereix una àmplia gamma d'amulets, "Llamador de ángeles", Espelmes ritualitzades, colònices i olis per rituals, rituals preparats, figures religioses, fades, encens, minerals....


NÚRIA CAPDEVILA - ÀVALON MÀGIC


Exposició i venda d’amulets, minerals, llibres, articles esotèrics, joies màgiques....


Presentació de les diferents activitats que durant l’any t’ofereixo a Avalon com:

Neteges energètiques, Tarot, reflexologia, regressions, reiki, meditacions, sortides a la natura sanadores, cursos, cel.lebracions, celtes ...


Molt contenta de tornar a trobar-vos !!!!



ELISA MUXELLA


Dissabte a les 16 h.: Elisa ens explicarà sobre com reacciona el nostre cos davant les agresions ambiental ,psíquiques, socials i físiques.



EMILI FUNAYET:


Sanar el pit espatllat i neteges d’espais.



GLORIA LOPEZ


Hola soy Gloria @lamujervitamina.


Quiero presentarte Ho’nopuntura una terapia muy eficaz y sobretodo rápida. Una herramienta que seguro que te gustará. También ayudarte con el tarot a “ver “ esa respuesta que tanto te incomoda.


Taller de Ho’nopuntura:

Ho’ponopuntura es la perfecta unión de dos herramientas rápidas, complementamos en nuestra vida moderna dos técnicas ancestrales ampliamente demostrada su efectividad en ayudarnos a incrementar nuestra felicidad, cada una de ellas se centra en un objetivo y juntas cumplen nuestros sueños.



ARGEMIS


El projecte Argemis ha sorgit amb la idea de donar a conèixer els tractaments amb metalls col·loidals que fem servir a casa des de ja fa uns quants anys. Destaquem la plata col·loidal: un antic remei de demostrada eficàcia que s’estava perdent en l’oblit i que, amb els mètodes actuals d’elaboració, obtenim un producte que ofereix una ràpida i fulminant acció en el tractament de malalties o problemes ocasionats per qualsevol virus, microbi, fong o bacteri.

Les nanopartícules de plata, donat el seu ínfim tamany, travessen les cèl·lules i, per tant, no es poden acumular a l’organisme. Degut al procés d’elaboració per electròlisiadquireixen una petita càrrega elèctrica capaç de contrarestar l’acció dels radicals lliures, causants de l’envelliment prematur. És per això que a més d’un potent antibiòtic de tan ràpida acció que no permet crear resistències als patògens, també és un excel·lent antioxidant.


Per primera vegada estarem a la fira Consciencia’t per tal d’explicar-vos com funcionen els col·loides de plata, or, coure, zinc o magnesi.


Us convidem a visitar el nostre blog on expliquem àmpliament la nostra experiència amb aquests productes: argemis.com/blog.



CENTRE POLIESPORTIU ESQUITX


Tallers: Al matí del diumenge, a les 10h. farem un taller de Ioga adreçat a Tothom .

A les 11 h. farem un taller que s'adreçarà als nens.


Veniu a provar, esteu convidats! Namasté!


A càrrec de la Senda i la Carlota.



EL ROMERITO VERDE


L’ Alex, ens acompanya en molts esdeveniments, ella és experta en plantes medicinals, herbes, productes naturals i de proximitat



CARNISSERIA CHARLIE


Estarà amb nosaltres el Diumenge per servir-nos menjar i beure amb la seva Food-truck




.CASA WIRACOCHA JOAN & MARTA,


Acompanyament Emocional Conscient, elaboracio de productes naturals, terapias com cura de l'espatllat, desbloqueix i equilibri emocional, terapia regresio conscient, Tecnica equilibri glandular, Biofeeckbac Scio,



ANNA RUIZ


Terapeuta, formada en técniques de massatge descontracturant , relaxant, técniques energètiques.

A l’estand t’ofereixo tastet de teràpies.


Molt contenta de tornar a participar a Consciencia’t.



MIGUEL FERRER


  • SPINOLOGIA

Localizamos desajustes prioritariamente en la columna vertebral, que podemos corregir mediante ajustes manuales precisos o preferentemente en mi caso, mediante el instrumento quiropráctico activador, aún más preciso y seguro. Con el activador generamos un impulso de baja fuerza que genera una señal neurológica que será la que le diga a la vértebra o articulación que se mueva durante las próximas horas o incluso días. Al ser el cuerpo quién mueve la vértebra, el ajuste es mucho más duradero y efectivo.


Al disolver las interferencias nerviosas en la columna restablecemos la comunicación entre el sistema nervioso central y el resto del cuerpo, recuperando nuestra capacidad de sanación, dando cómo resultado la desaparición del síntoma, dolor o enfermedad en muchos casos.

  • REFLEXOKINESIA

Evaluamos lo que estresa al sistema nervioso mediante un test muscular (fuerte o débil).

Mediante un determinado movimiento conseguimos que un músculo se muestre débil ante ciertos estímulos, si estos estresan al sistema nervioso. Es un sistema que nos permite obtener la información directamente del cuerpo.

Una de las mayores ventajas es que nos diferencia prioridades y compensaciones y también nos dice si la persona está preparada para una corrección en concreto o es mejor esperar a que se resuelva por si misma o en una posterior visita.


La kinesiología aplicada consiste en un método preciso y científico con el que averiguamos las necesidades en:

Estructura, corrección sin manipulación con instrumento quiropráctico activador.

Nutrición (carencias o intolerancias).


Emoción, averiguamos en que órgano está somatizada la emoción, sin necesidad de que la persona nos la cuente y la corregimos.


Energía (acupuntura digital o con láser, terapia de polaridad).


Al converger desde todos estos aspectos se multiplica la efectividad y duración de la terapia.

Desarrollada en los años 80 por el Dr. George Goodheart (USA) y posteriormente y hasta la actualidad por la ICAK, comité de kinesiólogos formado por quiroprácticos y médicos de todas las especialidades (neurología, traumatología, cardiólogos, psicólogos, dentistas, etc.), que evalúan cada técnica antes de ser aprobada.


  • OBJETIVOS:

Recuperación y prevención de lesiones

Equilibrio de los sistemas inmunológico y endocrino.

Nutrición adaptada a la persona.

Gestión del estrés.


Haré un taller el sábado 6 de Mayo por la tarde a las 18:00 h.

Spinología: ajuste vertebral con activador, Dr. Gold

Reflexokinesia: test muscular, fuerte o débil, Dr. Goodheart

Polaridad, terapia y yoga, Dr. Stone



MARINA VISCIDO


Pedagoga, formadora, terapeuta sistémica

Meditaciò, resoluciò de conflictes (familia, relacions i

Presa de decions en el ambit, personal/profesional)

PNL (Programació neurolingüística )

Treball amb Playmobil, genograma I Sistema intern.


Molt contenta de tornar a la Fira Consciencia’t.




NEUS JUANGRAN - OSTEOPATIA


Els primers passos en el meu camí com a terapeuta em van portar a formar-me en Podologia. Allà em vaig adonar que com més coneixements adquiria, més augmentava la meva sensació de que em faltaven peces del joc i que necessitava més respostes per a totes les meves preguntes i inquietuds. Va ser llavors quan vaig decidir iniciar la formació d'Osteopatia.


La meva metodologia de treball es basa en un concepte holístic del cos humà, partint de l'observació des d'una visió global per tenir en compte les diferents parts que formen la persona i les interaccions que hi ha entre elles.

Així doncs, sempre caldrà tenir en compte tot el conjunt, des del cos físic, energètic, la ment i el pensament, les emocions, l'alimentació, l'entorn que rodeja al pacient, l'activitat física i els hàbits de vida..., ja que tot serà important per a poder restablir la salut de l'individu.


Actualment, em trobareu treballant al Pallars Sobirà, a Sort, i a la Seu d'Urgell al centre Fisioteràpia Integral del Pirineu.

Farè una xerrada sobre ostopatía , el Diumenge a les 19:00h.

A l’estand os farè un tast de teràpia.





XAVIER FERNANDEZ


Realizaré el taller el domingo 7 de mayo de 12:00h a 13:00h.

Caminando hacia el Ser”

Respiración consciente

Cómo aportar hábitos saludables a la vida diaria.

Vivir desde el interior.

Meditación.



JOSÉ ESCUDERO


Teràpies manuals.



CENTRE LOTUS D’ AYURVEDA


Os proposo un ritual per alliberar les emocions

Diumenge a les 16:00H.




URBAN SPORT LA SEU


Oferim una master Class de Zumba dissabte a les 18:00 H !!


Fira Consciencia't 2023 en imatges:





542 visualizaciones
bottom of page