top of page

Guanyadors Concurs d'Aparadors 2023-2024 (04/01/2024)


Avui dijous 4 de gener de 2024, es fa públic els guanyadors del Concurs d'Aparadors de Nadal 2023-2024 de la UBSU, atorgant com a millor Aparador de la Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell, l'establiment "Agrobotiga Porté Betriu"; en segona posició l'establiment "Drogueria i Estanc Rebés" i en tercera posició l'establiment "Sol i Lluna".


Sens dubte, un dels moments més esperats de cada Nadal a la UBSU, és la publicació dels guanyadors als millors Aparadors de la Campanya de Nadal que, un any més la tasca del nostre jurat ha sigut renyida, però consensuada. A més a més, per segon any consecutiu, el "Vot Popular" en què tots vosaltres hi heu pogut participar, mitjançant la votació online o "Televotto" que ha sigut una autèntica bogeria la quantitat tan elevada de vots online registrats!.


L'Organització del Concurs d'Aparadors, vol agrair a tots els participants pel seu esforç, ajudant d'aquesta manera a què la Seu d'Urgell, tingui uns aparadors atractius, divertits i llampants, impulsant d'aquesta manera el nostre comerç de proximitat. Tanmateix, volem fer un agraïment especial als membres del jurat qui, sense ells i el seu criteri, aquest concurs no podria ser possible, que han sigut: Emma Sanvisens en representació de "AEAU", Marta Pujantell en representació de "Ràdio Seu", Carmen Galindo en representació de "Turisme la Seu" i Juan Carlos Salsas i Núria Capdevila en representacó de la UBSU.


Un cop més: moltes gràcies a tots!!!


172 visualizaciones
bottom of page