top of page

Inaugurada la nova Botiga Online de la UBSU (10/06/2020)


La Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell ha inaugurat avui la seva botiga online on tots els associats podran vendre o oferir els seus productes o serveis de manera virtual en aquesta plataforma digital.

Aquesta nova iniciativa de la UBSU s'ha creat amb la finalitat d'oferir a tots els que vulguin comprar als establiments de la població, sense moure's de casa i amb un servei a domicili no únicament donant cobertura a la mateixa Seu, sinó a totes les poblacions del voltant, arribant inclús a territori nacional.

Coincidint amb l'entrada en vigor de la nova normativa de l'ús obligatori de dur mascaretes per evitar la propagació i el rebrot del Covid-19, el primer article que es pot adquirir online no és més que la mascareta de la UBSU: una mascareta tecnològica reutilitzable amb un sistema de filtres que garanteix la filtració bacteriana en un 98%. La mascareta de la UBSU ve en un kit que consta de: la mascareta de disseny completament ajustable, 3 filtres, full informatiu de les característiques i una bossa de protecció.

36 visualizaciones
bottom of page