top of page

LA SEU ESTÀ DE POR 2022 (25/10 - 01/11)Arriba la 3ª edició d'aquesta activitat ideada i promoguda per la UBSU: La Seu està de Por!


Aquest any, coincidint amb el 30 aniversari de la famosa pel·lícula “Hocus Pocus”, s’estrena la nova! Una pel·lícula emblemàtica de Halloween en la que les seves protagonistes són 3 bruixes, és a dir, l’essència d’aquesta activitat, d'aquí el nom d'aquesta edició: Hocus Pocus.


Els clients que comprin als establiments de la UBSU que estiguin guarnits per l'ocasió amb aparadors terrorífics, per les seves compres superiors a 30 €, se'ls obsequiarà amb un val per poder bescanviar per un cucurutxo de castanyes.


Venim d'uns anys de por per les pandèmies, pels maldecaps de les obres inacabables, dels embolics i dels entrebancs de les pujades de preus i l'encariment de tot, per tant, aquest any la UBSU si que vol fer molta por, però de la bona, ja que el comerç és el que dona vida a la ciutat, per això, el comerç sempre aposta només pels seus clients i veïns, d'aquí que unes castanyes calentes poden ser un petit gest d'agraïment per tot.


Va per vosaltres!

34 visualizaciones
bottom of page