top of page

Programació Nadal 2021 (01/12/2021)

Actualizado: 6 dic 2021


Ja tenim aquí la programació de Nadal d'enguany de la UBSU.:

dilluns 6 de desembre, L'UBSU organitza el Mercat de la Fada del Quer, obert deu del matí a vuit del vespre, que tindrà lloc al passeig Joan Brudieu. En aquest mercat s’hi podrà trobar 20 parades d’artesania, moda, joguines, flors, manualitats, obsequis d’empresa, ofertes d’energia, estris de cuina, roba infantil, bijuteria, teràpies naturals, productes de talassoteràpia, venda de pernils, embotits i caves, entre d’altres. També hi haurà un punt de degustació de gambes i musclos.

En aquest mercat també tindran lloc uns tallers de manualitats on nens i nenes podran fer els seus fanalets de la Fada del Quer per lluir-los el dia de la Cavalcada de Reis. Aquests tallers es realitzaran d’onze del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre.

Comprar a la Seu té premi: que de l'1 de desembre fins al 5 de gener, tots els tiquets de compra dels establiments associats entraran en un sorteig de premis en vals de compra per valor de 100€ cadascun, que es podran bescanviar en qualsevol comerç associat.

Concurs d’Aparadors i Façanes de la Fada del Quer on hi poden participar tots els establiments comercials associats. Els aparadors han d’estar decorats a partir del pròxim 4 de desembre i fins el 6 de gener. En aquets interval de temps, un jurat qualificat format per membres de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell, l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, Turisme Seu, UBSU, un especialista en aparadorisme i el dissenyador de moda José Fuentes decidiran els tres aparadors guanyadors que seran premiats amb vals de compra i la quota de la UBSU gratis per l’any vinent.

Ruta dels tions que està formada per 8 tions vestits i decorats per l’ocasió ubicats en diferents punts de la Seu d’Urgell, prop de comerços associats.

Aquests tions es poden trobar a: passeig Joan Brudieu (davant sant Hospital); plaça Patalín; plaça Sant Roc; passatge de la Missió; plaça de les Monges; plaça del Camp del Codina; carrer Regència d’Urgell; carrer Capdevila; cantonada carrer Lluís de Sabater; carrer Mare Janer, 39; plaça Fra Andreu Capella; carrer Sant Maria, carrer Canonges 84, i carrer Canonges 9.

Com a darrera activitat per aquestes festes i la més esperada d'aquestes: la carrossa de la Fada del Quer. Val a dir que la història dels comerciants de la Seu i la Fada del Quer enguany s’ha convertit en un conte interactiu que es podrà trobar al web d’aquesta associació comercial i que per Sant Jordi del 2022 es pugui comprar a través de la web i en els nostres comerços.

36 visualizaciones

Comments


bottom of page