top of page

"T'ho Portem a Casa", la nova iniciativa de la UBSU (09/05/2020)


La Unió de Botiguers de La Seu d’Urgell (UBSU) ha creat un nou servei pels seus associats, amb la finalitat que aquests, a la seva vegada, puguin oferir-lo als seus clients. Gràcies a la col·laboració amb GLS Agència de Transport (també soci de l’entitat), la UBSU ofereix als seus socis la possibilitat de gaudir d’un servei de lliurament a domicili a un preu molt assequible.


D’aquesta manera, els establiments que vulguin, podran oferir als seus clients la possibilitat de portar-los la compra a casa. Queda en mans de cada establiment el oferir el servei de manera gratuïta o cobrant-lo, segons la fidelitat del client, el valor de la compra o el nivell del servei que es vol oferir.


Aquest servei esdevindrà imprescindible amb la venta on-line que des de la UBSU s’està preparant , juntament amb la reforma de la seva pàgina web, on hi figuren tots els seus associats.

Aquesta setmana es promocionarà el nou servei amb l’entrega a domicili dels premis del concurs de dibuix “Tot anirà bé”. A banda de publicar els tres primers classificats, la Unió de Botiguers vol premiar per igual a tots els nens per la seva participació i l’esforç demostrat. Tots rebran el seu premi mitjançant el nostre servei “T’ho portem a casa”.

11 visualizaciones

Comentários


bottom of page