top of page
Mujer con comestibles

Avantatges Associats
- L' UBSU ja compta amb més de 130 associats-

Promoció del Comerç

Promoure el nostre comerç, recolzar i potenciar als nostres associats, és la principal fita de la nostra Associació. D'aquí que us representem en tot moment vers entitats públiques i privades per donar-vos a conèixer no només a nvell local

Formació i Cursos

Una formació contínua és vital per a poder adaptar-se als nous moments. A partir de principis del 2022 engegarem un programa de formacions per als nostres associats per a poder potenciar el vostre negoci.

PLaca Identificativa

Tots els establiments adherits a l'Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell, exhibeixen una placa identificativa, d'aquesta manera els clients sabrán que l'establiment gaudeix de les actuacions promocionals que es fan en l'entitat.

Promocions Exclusives

A través del nostre espai web, els clients podran gaudir de promocions exclusives que els nostres associats podran publicar sense cap cost afegit.

Activitats

Durant tot l'any, l'entitat organitza diverses activitats (fires, concursos, activitats comercials...) que l'associat pot participar sense cap cost afegit, més que el del seu temps i les seves ganes de vendre o donar a conèixer el seu comerç.

T'escoltem

Escoltar noves propostes, posar-les en comú, difondre noves campanyes comercials....ets benvingut a les nostres reunions de junta que fem al llarg de l'any o, simplement, t'escoltem i assesorem en tot el què necessits.

Bústia de Suggeriments

A l'UBSU volem saber la teva:

  • Facebook
  • Instagram
Gràcies pel teu missatge!
bottom of page