XARCUTERIA PAGÈS

Xarcuteria Pagès és un petit establiment on trobareu un gran ventall de productes d’alimentació, elaborats i cuinats per nosaltres.

Amb més de 45 anys d’experiència, i des de fa dos anys amb l’Agustí Porta Alsina al capdavant, treballem per oferir als clients un producte artesà i autòcton, mantenint la tradició dels nostres ancestres.

Els embotits de Cal Pagès són una mostra de la manera de fer dels nostres avis i conserven el sabor i les aromes de la tradició de pagès de la comarca. Elaborats amb porc Ral d’Avinyó, disposem d’embotits artesanals aptes per a celíacs i al·lèrgics, sense cap tipus de conservant afegit.

Les nostres carns de vedella, xai i porc són majoritàriament de km 0 i ecològiques. Treballem amb els ramaders de la comarca, sense intermediaris, i oferim productes de proximitat i de confiança.

A Xarcuteria Pagès fem un pas endavant i també oferim plats preparats i servei de càtering als nostres clients. Canelons de rostit, tall rodó de vedella, pollastre de pagès guisat, xai al forn, i un ampli ventall de plats cuinats, adaptats als gustos i necessitats dels nostres clients (en especial, per a festes i convits).


Emporteu-vos a casa les nostres carns, embotits, plats cuinats i el servei de càtering.

973 360 850