top of page

Festival del Joc del Pirineu (05/04/2024)



La 8ª edició del Festival del Joc del Pirineu es celebrarà els dies 6 i 7 d’abril de 2024 en format de gran esdeveniment on la UBSU hi col·labora activament amb el joc dels Aparadors Enredats on, una gran part dels nostres associats s'hi involucra.

  

Aquest any el Festival creix, més editorials presents al Festival, més difusió en el món del joc, més previsió d’afluència de “jugaires”, més espais de joc, més visibilitat als carrers i comerços, més impacte econòmic per la ciutat...

 

Els aparadors dels diferents comerços es vesteixen de joc i decoren temàticament. A la vegada, es convida a tota la població de La Seu d’Urgell i a totes les persones visitants al Festival del Joc del Pirineu a participar d’un joc. Hi ha dos jocs diferents, un d’infantil i un per a adults. En el joc infantil caldrà esbrinar la quantitat de daus amagats entre tots els aparadors de la ciutat. En el joc per a persones adultes caldrà visitar els aparadors dels comerços de la llista i esbrinar el nom del joc amb el nom amagat.


¿Juguem?






 

4 visualizaciones
bottom of page