top of page

Guanyadors Concurs Aparadors Nadal 2022-23 (04/01/2023)
Avui dimecres 4 de gener de 2023, s'ha realitzat, el lliurament dels premis del Concurs d'Aparadors de Nadal 2022-2023 de la UBSU, atorgant com a millor Aparador de la Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell, l'establiment "Agrobotiga Porté Betriu"; en segona posició l'establiment "Calçats Alesca" i en tercera posició l'establiment "Drogueria Rebés".


Sens dubte, un dels moments més esperats de cada Nadal a la UBSU, és el lliurament de premis als millors Aparadors de la Campanya de Nadal. Segons les paraules d'un portaveu membre del jurat: "aquest any, els membres del jurat ho hem tingut més difícil que mai. Realment el nivell qualitatiu i quantitatiu ha sigut el més elevat de totes les edicions."


Com a novetat, recordem que aquest any el sisè membre del jurat, heu sigut tots vosaltres, és a dir, el tan concorregut Vot Popular: "S'han comptabilitzat quasi 700 vots, no ens esperàvem mai aquest nivell de participació!"


L'Organització del Concurs d'Aparadors, vol agrair a tots els participants pel seu esforç, ajudant d'aquesta manera a què la Seu d'Urgell, tingui uns aparadors atractius impulsant d'aquesta manera el nostre comerç de proximitat.

119 visualizaciones

Comments


bottom of page