top of page

LA SEU ESTÀ DE POR (26/10/2020 - 01/11/2020)


Del 26 d'Octubre a l'1 de Novembre, a l'Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell (UBSU) celebrare, la Castanyada amb l'acció comercial "La Seu està de Por". Decorarem els nostres aparadors amb motius relacionats amb Tots Sants i de Halloween per animar tant les compres habituals com les relacionades amb aquestes dates.

Al llarg d'aquests dies, per compres superiors a 30 euros als comerços que estan guarnits i amb una escombra a la seva porta, l'UBSU obsequiarà als seus clients amb una paperina de castanyes. Paral·lelament, s'ha impulsat la 'Ruta de les bruixes' per animar veïns i visitants a passejar pel centre de la ciutat i gaudir d'aquestes decoracions que ben segur no deixaran indiferents als nostres clientes i passejants.

La nova campanya va acompanya d'un vídeo promocional. S'hi recull la llegenda segons la qual els boscos de l'entorn de la Seu havien estat el lloc triat per les bruixes per fer els seus rituals malèfics, amb els quals "embruixaven els animals i els veïns del poble" fins que un dia van ser exterminades. S'explica que "cada vegada que s'acosta Tots Sants s'escolten les seves veus pels nostres boscos" i que "enguany baixaran a la Seu per practicar l'aquelarre".

No deixeu de visitar el nostre apartat espcial "La Seu està de Por":


9 visualizaciones
bottom of page