top of page

PASSEIGa't-hi (10/07/2022)

Actualizado: 4 jul 2022


Torna una nova edició de l'activitat de la Unió de Botiguers amb el PASSEIGa't-hi*


Sí, sabem que està mal escrit, però és la nostra manera de cridar l'atenció i dir-vos que l'activitat es fa al nostre emblemàtic Passeig Joan Brudieu.


PASSEIGa't-hi* vol dir, per nosaltres, passejar pel Passeig i gaudir-ne quan hi ha una activitat de la UBSU i, amés... aquest any, coincidint amb la festivitat de Sant Cristòfol, hem volgut compartir espai i activitats amb la Comissió organitzadora d'aquesta festivitat de xòfers i mecànics.


DIUMENGE 10 de juliol


- des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre tindreu:

parades de comerços de la Unió de Botiguers amb productes de "Fora estocs" i/o promocions (AC Solutions, Artesania Montse, Avalon magic, Bisuteria Montse Vidal, Calçats Alesca, Heura perruqueria, Isabel moda íntima, Karamelos, Kobold, Señorita Moda, Cualis, Seu-Menatge, Sol i lluna, Valeria, Xics) i també menjar (La Bacallanera), beure (Gall Negre) i animació (Urban Sport)


- des de les 10 del matí fins les 8 del vespre

atraccions pels petits, amb els inflables més refrescants, que ja són part de la majoria d'activitats al carrer de la UBSU


- a les 13:00h Benedicció dels vehicles i valoració del jurat.


- a les 18:30h Entrega de premis als cotxes i camions millor engalanats, amb premis de Targetes Regal de la UBSU, tiquets de gasolina J. i M. Colom i lots de productes de Cooperativa Cadí.


Ah! i la Comissió de Festes ens recorda que el DISSABTE a les 10:30 de la nit, a la plaça de les monges, teniu ball amenitzat pel conjunt ALEA3

31 visualizaciones
bottom of page