top of page

UBSU Eco-Bag (19/09/2021)


La Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell s'uneix al moment que estem vivint de desenvolupament ecològic-sostenible, amb l’objectiu de promoure el progrés econòmic i social, respectant els ecosistemes naturals i la qualitat del medi ambient.

Així doncs, UBSU serà pionera en tota la nostra comarca oferint, a tots els seus socis i clients, una bossa confeccionada amb teixit 100% cotó orgànic reciclat, per poder fer les compres de proximitat.


Per aquesta ocasió, ha comptat amb la col·laboració del dissenyador de moda internacionalment conegut Jose Fuentes ( www.josefuentesatelier.com ) i el seu equip, els quals han creat i elaborat el seu disseny i confecció. Aquesta bossa està fabricada integrament al nostre país, amb unes característiques exemplars i amb tots els certificats adients per aconseguir, d'aquesta manera, que sigui en tot moment una bossa sostenible i respectuosa amb el medi ambient. No solsamènt hem pensat en què la matèria primera sigui totalment orgànica, sinó que la seva estampació està realitzada amb tints naturals sense agents químics. Per aquesta raó, cada bossa es fa única i irrepetible.

La nostra UBSU Eco-Bag està pensada com una bossa versàtil en la qual no només podrem realitzar les compres als nostres establiments de proximitat, sinó que també podem dur-la en molts altres moments de la nostra vida quotidiana.

Amb l'adquisició de la UBSU Eco-Bag, no només contribueixes al fet que el nostre comerç de proximitat segueixi viu, sinó que a més a més, aportes el teu gra de sorra al medi ambient.

El preu de la bossa és de 4€, estarà a la venda a través de la web de la UBSU: laseucomercial.cat i a les botigues que trobareu en el llistat de la mateixa web.


Amb aquesta campanya volem ensenyar a tothom, que el comerç de la Seu també es preocupa pel medi ambient i el futur del nostre planeta!

22 visualizaciones

Comments


bottom of page